Faciliteiten

Toiletgebouw

In het verwarmde toiletgebouw zijn er voldoende douches, wastafels en toiletten zodat u niet in de rij hoeft te staan. Samen douchen (met uw kind) kan in de familiedouche. En de allerkleinsten kunnen heerlijk spetteren in een baby bad.

Na de maaltijd kunt u uw afwas doen bij één van de overdekte afwasplaatsen.

En ook aan de was is gedacht, wilt u tussendoor een wasje draaien dan kan dat tegen vergoeding in de wasmachine in het toiletgebouw waar ook de droger staat om het daarna eventueel te drogen.

Receptie / Recreatieruimte

Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie die u in de recreatieruimte kunt vinden naast het toiletgebouw.

Verder vindt u in de recreatieruimte een ruime zithoek, televisie, eettafel, een compleet ingerichte keuken met koelkast, diepvries en gasstel waar u als kampeerder gebruik van kunt maken.

Voor de kinderen

Natuurlijk hoeven onze jongste gasten zich niet te vervelen op onze minicamping. Er zijn diverse speeltoestellen, veldjes om te voet- of volleyballen, jeu des boulesbaan, trampoline, vogelnestschommel, skelters en konijntjes om te knuffelen.

Draadloos internet

Natuurlijk ontbreekt wifi niet op onze minicamping, hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Bij aankomst ontvangt u een code om met uw mobiele apparaten contact te maken me het wereldwijde web.

Fietsenstalling

Minicamping In de Bocht ligt centraal gelegen op Walcheren, ideaal gelegen voor het maken van mooie fietstochten over de vele fietspaden en landweggetjes in de omgeving. Daarom hebben we ook aan een plaats voor uw fiets gedacht, er zijn 2 fietsenstallingen waar uw fiets overdekt kan staan, en ook uw elektrische fiets kan daar opgeladen worden.

Fietsverhuur

Wanneer u uw eigen fiets niet mee kunt nemen op vakantie dan kunt u bij ons een fiets huren. Deze service is alleen voor overnachtende gasten op onze minicamping. Kinderzitjes en kinderfietsen zijn gratis maar beperkt beschikbaar.

Activiteiten

Tijdens de zomerschoolvakantie in Nederland organiseren we regelmatig activiteiten zoals: excursies, wandel of fietstochten, pony rijden voor onze jongste gasten, bingo, knutselen, barbecue, en nog veel meer.