6-persoons chalets

Verblijven op een camping met het gemak van luxe

Heeft u zelf geen kampeermiddel? Dan kunt u vanaf Pasen t/m de herfstvakantie verblijven in een 6 persoons comfortabele volledig ingerichte luxe chalet met drie slaapkamers.

Douchen en naar toilet gaan kan gewoon in het chalet u hoeft die dus niet te delen met anderen. Als u geen zin hebt om te koken kunt u een heerlijke maaltijd opwarmen in de oven of magnetron, daarna kunt u uw afwas in de vaatwasser zetten. Natuurlijk kunt u ook een lekker kopje koffie of thee zetten, uw limonade en andere dranken kunt u koelen in de koelkast. ’s Avonds kunt u extra lang buiten genieten op de veranda. Als het in het voor- en najaar wat frisser is buiten kunt u de chalet lekker warm krijgen met de centrale verwarming. Ook hoeft u uw favoriete televisieprogramma niet te missen. Voor de kleinsten onder ons hebben we een campingbedje en kinderstoel beschikbaar.

Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf ook gebruik maken van de voorzieningen op de minicamping, en genieten van de mooie omgeving.

Bent u nieuwsgierig naar de huidige tarieven? U kunt de tarieven van 2024 inzien door te reserveren, u hoeft dan nog geen boeking te maken. Kies uw accommodatie en de door u gewenste periode, vervolgens kunt u de meest actuele prijs zien. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Onze 6-persoons chalets